Najaar, het seizoen voor kennisdeling

Het mogen kijken en werken in vele keukens is een van voordelen van het consultantsvak. Het collectief van RGP collega’s met verschillende vaktechnische achtergronden en met ervaring in vele keukens, is een grote kennisbron, voor specifieke vragen binnen en buiten mijn expertise gebied, als klankbord, en als bron voor pro-actieve kennisdeling.

Dit najaar hebben we als RGP dan ook weer verschillende kennisdelingsbijeenkomsten georganiseerd. In het drieluik voor datamanagers met onze klanten is naast de structuur en processen ten behoeve van goed data management, met name gesproken over het implementeren van de benodigde veranderingen. Vragen als: Hoe beweeg je een hele organisatie zodat de veranderingen structureel worden nageleefd? Hoe creëer je management draagvlak en commitment voor een verandering waarvan de ROI niet direct in harde euro’s is uit te drukken?

In een bijeenkomst voor onze supply chain consultants heeft Vanderlande Industries hun ervaringen met mechanisatieprojecten op het distributiecentrum van Albert Heijn in Zaandam gedeeld. Voor RGP consultants wordt, in navolgen van onze webex van november 2016, een bijeenkomst gehouden over de nieuwe Data privacy regelgeving en wat deze regelgeving in de praktijk voor organisaties betekent. Daarnaast hebben we ook trainingen en workshops voor onze consultants op de payroll op de gebieden projectmanagement, finance for logistics en IM trends & developments.

Tijdens de training IM trends & developments zijn door collega Jan Ermens de belangrijkste trends en de impact hiervan op organisaties besproken. Veel mooie initiatieven waarin we leren van elkaar. En voor mijzelf? Al moet ik nog inzicht krijgen in de praktische mogelijkheden, de systematiek van block chain begrijp ik inmiddels.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s