RGP PE-Dialoogsessie 9/12 ‘Verhoog je Return on Data’

ROD 9-12De afstand tussen en ‘Data’ en ‘Wijsheid’ is soms dichtbij maar nog vaker onbereikbaar. Het menselijk brein is niet meer in staat om beschikbare data te schiften naar relevante data en waardeloze data. Relevantie is een subjectieve grootheid. Wat voor de ene persoon of organisatie relevante informatie is, is voor de ander totaal nutteloos. De uitdaging om het kaf van het koren te scheiden wordt er niet kleiner op gezien de technnische mogelijkheden, toename van de ons beschikbare informatie en onze toenemende honger naar meer en meer informatie, ook wel infobesitas.

PE3

RGP organiseert een aantal Dialoogsessies op actuele onderwerpen waarvan de eerste op 9 december start met de titel: Return on Data. De sessies vinden plaats tussen 3:30PM en 7 PM op het RGP kantoor in Utrecht en de groepsgrootte is gelimiteerd. De sessies streven een gezonde mix van ‘halen’ en ‘brengen’ na.

Aan de hand van onze kennis en ervaring uit de theorie en praktijk wordt ingegaan op de competenties en mogelijkheden om beschikbare data beter te laten renderen. Het vakgebied Integrated Data Governance streeft een hogere return on data (R.O.D.) na door geïntegreerd het data universe van organisaties in kaart te brengen en te ‘besturen’. Alleen op deze wijze kunnen organisaties het ‘data vraagstuk’ de baas zijn en een ‘positive return on data’ genereren.

Indien u interesse heeft om de sessie bij te wonen, neem dan contact op met Bertuel Smit via bertuel.smit@rgp.com of 0646003323.

Klik  hier voor meer informatie over de sessie.

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Dialoogsessies, Governance, Information Management, Integrated Data Governance

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s